Old school onderzoek

Paranormal Society World doet in de volks mond old school onderzoek! Geen rare apparatuur waar men mee beweerd paranormale fenomenen te kunnen vastleggen. De leden van Paranormal Society World leren allemaal op realistische wijze onderzoek te doen.

Dit betekend interview, religie, historisch, structuren, data collecten, geluid en beeld opnamen, psychisch, statistieken (etc.) onderzoek. We werken ook met specialisten buiten onze barrières samen. Die ons van extra informatie of inzichten voorzien.

Materiaal dat wij gebruiken, IR camera’s, HD camera’s, meet apparatuur, formulieren, verschillende geluidsapparatuur, Melmeters (etc.) Distingeren ons van apps, trendy apparatuur en andere niet toereikende instrumenten die niets met paranormaal onderzoek hebben te maken.

Statistieken

Onze statistieken laten ook zien dat een paranormale fenomeen zeer klein is om mee te maken. Ons onderzoek wijst dan ook uit dat er zeer weinig paranormale activiteiten in bewoonde huizen afspeelt. Activiteit is meer terug te vinden in ruimte die verlaten zijn en of met een enorme historie.

Hauntings, Entities, Ghosts, Spirits 

-Ieder antwoord is subjectief, openstaan voor meningen! Iedereen zijn zienswijze kaderen tot een kader. Zoals in de cirkels is uitgewerkt.

-Om dit te kunnen zullen we de kaders en termen moeten behandelen en snappen. Zodat we allemaal tot een statement komen  die al lang beschreven staan en niet dingen kaderen die niet bestaan.

-Technisch gezien is alles verschillend!

 

Haunting

Entities

Ghosts

Spirits

Helemaal niets (Case Closed, debunked!)

Drie ronde onderzoek

  1. Demonologie ronde: Demonoloog loopt met cameraman en paranormaal onderzoeker door de locatie. De demonoloog debunkt zoveel mogelijk dingen die naar voren zouden kunnen worden gebracht. ASMR, transfiguratie en intelligent test worden uitgevoerd. Al het materiaal dat gemaakt is word debunkt. Mochten hier open vragen uit voorkomen wordt de ronde herhaald. Blijft er niets over dan gaat het onderzoek verder!
  2. De intellectuele ronde: We proberen deze ronde via testen en gericht op het fenomeen hetgeen te kunnen verklaren. Dit gebeurt door materiaal inzet! Zo proberen via trigger objects een reactie uit te lokken van het fenomeen. Ook gebruiken wij andere middelen om tot contact te komen met het fenomeen. Al het materiaal dat gemaakt is word debunkt. Mochten hier open vragen uit voorkomen wordt de ronde herhaald. Blijft er niets over dan gaat het onderzoek verder!
  3. Dit is het moment dat de investigator hun werk gaan doen. EVP en ITC sessies, IR camera’s worden ingezet, foto’s worden gemaakt. Al het materiaal dat gemaakt is word debunkt. Mochten hier open vragen uit voorkomen wordt de ronde herhaald. Blijft er niets over dan gaat de informatie naar de demonoloog!
  4. De demonoloog bekijkt alles en maakt een eind conclusie welke informatie relevant is voor de hulp vragende partij.